THE LESBIAN SISTERS

THE LESBIAN SISTERS
Fotos de Eugenia Gusmerini

martes, 28 de diciembre de 2010

Carta al rei Artur


Estic contenta de l’aire d’esperança, consens i il•lusió que ha generat la seva elecció al país, un país que com molt bé sap està patint les conseqüències d’una crisi econòmica molt dura que fàcilment pot esdevenir una crisi de valors. Però li vull demanar que a l’hora de governar no retalli els drets pensant que ens hem d’ajustar el cinturó i cal fer sacrificis. Li vull demanar també que es preocupi del bé general i que governi per tothom, que a l’hora d’afavorir les oportuniats no només ajudi els de dalt sinó que els que juguem en les lligues menors no veiem minvat el nostre poder adquisitiu ni les nostres llibertats. Que preservi l’estat de benestar en la mesura que estigui al seu avast amb determinació i convenciment. Que asseguri la llibertat per a que els mitjans de comunicació públics tinguin el dret a fer una informació des d’un criteri lliure d’influences polítiques. Que la Sanitat no desemboqui en el copagament. Que l’educació augmenti el nivell mitjà de l’alumnat català que continua sent preocupant degut a l’alt fracàs escolar amb que comptem. Que valori amb equanimitat algunes de les coses que l’anterior govern va fer bé com, per exemple, el codi ètic dels mossos i la instal•lació de càmares de video vigilància a les comissaries que també serveixen per demostrar la innocència dels mateixos mossos. Que mantingui el seny en la qüestió nacional perquè no ens convenen més polèmiques, al menys per ara. Que sigui un president humil al servei del país i que, si pot, cada dia al llevar-se es miri al mirall i se senti bé amb vostè mateix, sense càrregues de consciència. Pel bé comú i pel seu mateix bé personal, li desitjo un gran 2011.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Vengo tardía a felicitarte las fiestas y ha decirte que me ha gustado el vídeo de la lectura dramatizada. Estoy por aquí leyendo Paula.
Muack.
(Saludos de Marta)

Laura Freijo Justo dijo...

Guapa!!! Felicies fiestas para ti y para Marta y que tengáis una muy buena entrada en el 2011 y mejor desarrollo!

Anónimo dijo...

Donali canya , jolin! politicament correcte.

Laura Freijo Justo dijo...

Anònim, s'ha de donar un marge perquè la gent vagi fent, fins ara gairebé no han fet res, clar que ja van dient que el sistema sanitari així no és factible, m'ensumo coses que no m'agraden gens...