THE LESBIAN SISTERS

THE LESBIAN SISTERS
Fotos de Eugenia Gusmerini

jueves, 18 de marzo de 2010

‘Memòries’ a La Sala de l’Espai Bonnemaison el dissabte 20 de març a les 21 hores


Diuen que les crisis afavoreixen els brots de creativitat i imaginació i fan que la gent s’ espavili. Sempre hem sentit a dir que el teatre està en crisi, ara és realment cert, no hi ha diners i, a més a més, els pressupostos públics retallaran els ajuts a les companyies. Aquest matí un amic ‘teiatreru’ em parlava de la preocupació d’un notable i prestigiós director d’escena: ‘si aquest que fa tres o quatre muntatges a l’any està preocupat, com estarem els altres’.
El cas és que el col•lectiu Projecte Vaca no s’adorm. El passat Novembre Vaca presentava un ‘work in progress’ titulat ‘Memòries’ amb dramatúrgia i direcció de Cristina Castrillo, directora del Teatro delle Radici de Lugano, Suïssa. Un treball que prenia com a punt de partida el record de la presó de dones a Barcelona durant l’època franquista per acabar de convertir-se en una escenificació de la presó en el seu sentit més ampli: la presó com a límit. Presó com a límit d’espai físic però també com a limitació personal. Límits no només externs sinó també interns. I el projecte continua, té voluntat d'espectacle.
Què hem ideat? Doncs el proper dissabte 20 de març a les 21 hores a LA SALA de l’Espai Francesca Bonnemaison se celebrarà una funció per recaptar fons en favor de continuar treballant. Per un mòdic preu de 5€ no només podràs presenciar ‘Memòries’, work in progress, sinó que adquiriràs el títol de padrí de l’espectacle cosa que et dona dret a assistir a la pre-estrena quan l’espectacle estigui dat i beneït. A banda del work in progress tots i totes les que vingueu aquest dissabte podreu veure també el documental ‘Volver a pasar por el corazón’.
Com que som optimistes i pensem que la iniciativa tindrà èxit, per tal de que no hi hagi enrenou cal que reserveu les vostres entrades-bonus al telèfon 695 186 416.
Ens veiem dissabte?

1 comentario:

SBP dijo...

Què curiós, això de la crisi. Justament fa poc vaig llegir que el sector del teatre, no sols no s'havia resentit, sinó que havia guanyat públic. Suposo que es referien a Mamma mia i hoy no me puedo levantar, etc.