THE LESBIAN SISTERS

THE LESBIAN SISTERS
Fotos de Eugenia Gusmerini

jueves, 23 de diciembre de 2010

Algunes notes polítiques abans de menjar el turrons de Nadal


Per un moment he pensat, a Espanya volen que Catalunya s'independitzi abans de temps. M'havia assabentat d'una manera esbiaixada de la notícia del Tribunal Suprem sobre el procés de normalització lingüística a les escoles. Imposar el castellà com a llengua vehicular a un país on el castellà i el català conviuen de manera natural i sense conflictes és impulsar el naixement de milers d'independentistes, emprenyar més del que ja està una societat que aspirava a un autogovern més marcat gràcies a un Estatut que és a la UVI. Però segons he llegit a 'El Periódico' de Catalunya al final tot queda en mans de la Generalitat que, obviament, no mourà ni un xic la educació llingüística catalana.
D'altra banda, felicitar al senyor Mas per haver estat investit com a President de la Generalitat a la tercer intent i desitjar que si bé, com ell molt bé ha apuntat, no és el salvador del país sino un servidor, pugui trobar els col·laboradors i col·laboradores adequades per intentar allunyar la crisi de la nostra societat sense que per això hi hagi una caiguda en picat dels drets i llibertats personals. I felicitar també al PSC per haver facilitat aquesta investidura a canvi de certes prebendes que garanteixin una certa estabilitat a les polítiques socials; i més que res que està bé reconèixer la pèrdua de confiànça per part de la ciutadania.
I un petit aplaudiment per la finalització de la presidència de la Patronal d'aquest senyor que sempre m'ha semblat tan poc presentable, el senyor Gerardo Díaz Ferrán, passi-ho bé.

No hay comentarios: